Template Details
Item Themes and sub themes

Document Hoe kan ik mijn pakket opvolgen?

> Voor een bestelling geplaatst met een account:

Klik op « MIJN ACCOUNT ».

1. Log in.
2. Klik op « MIJN BESTELLINGEN ».
3. Je ziet dan jouw laatste bestelling op de eerste plaats met zijn validatiestatus en een knop die je zal doorverwijzen naar de opvolging van de bestelling.
4. Zodra jouw bestelling is verzonden, ontvang je een email ter bevestiging van de verzending van jouw bestelling. De tracking link die je in deze email ontvangt wordt binnen de 24 uur geactiveerd. Dit is de tijd die de vervoerder nodig heeft om het pakket elektronisch te ontvangen. Na deze termijn kan je jouw bestelling volgen.

Voor aanvullende informatie, contacteer onze Klantenservice via 0900 160 00 01 voor Nederland en 0800 29 056 voor België (lokale gesprekskosten), maandag tot en met vrijdag van 10 uur tot 17 uur.

> Voor een bestelling als gast:

Klik op « MIJN ACCOUNT ».

In het venster dat verschijnt, is er een vakje « VOLG JOUW BESTELLING ». Voer jouw bestelnummer en het emailadres in dat je gebruikt hebt om jouw bestelling te plaatsen en klik op « VOLG JOUW BESTELLING ».

Dit zal je toegang geven tot het volgen van je bestelling.

Informatie

Stel een vraag

Indien dit document niet uw vraag beantwoord, kan u een vraag stellen. Ga terug naar de contactpagina

Uw mening

Beantwoordt dit uw vraag?

Wat kunnen we voor u doen vandaag?